Over Mediadvies


Over Mediadvies

Mediadvies is een ROTA erkend mediabureau. Wij verzorgen online en offline advertentiecampagnes voor allerlei organisaties, zowel de planning als de inkoop. De (commerciële) doelstelling van onze klant is het uitgangspunt. Vandaaruit bouwen wij aan een mediaplan, marketingconcept of communicatiestrategie.

Het centrale thema is de ROI: Return On Investment. Oftewel: hoe levert uw media inzet maximaal rendement op? Wat krijgt onze klant terug voor zijn bestede media euro?

Samen met u gaan we de uitdaging aan om het maximale te behalen. Mediadvies is een compact mediabureau. Dat merkt u niet alleen in de portemonnee, ook qua dienstverlening houden we van korte lijntjes.

Benieuwd? We laten graag meer van ons zien. Bel met Harm Jan Polinder of Arthur Fransz, eigenaren van Mediadvies via 0341-217137.

Partners en MVO

Mediadvies werkt graag samen met partners. Samen met verschillende creatieve bureaus werken we samen in partnerships om onze klanten te bedienen. Ook participeren we in een aantal zakelijke netwerkclubs, zoals Woord en Daad Regio Ondernemers (vanuit Mediadvies wordt een bestuursfunctie ingevuld), Nunspeet in Bedrijf, Ambitie Randmeren, Christelijk Ondernemers Netwerk en de Bedrijven Kring Nunspeet (vanuit Mediadvies wordt geparticipeerd in de PR commissie). 

Daarnaast zijn we de trotse businesspartner van de Netwerkvloer (www.denetwerkvloer.nl), voor elk netwerkevent van deze organisatie verzorgen wij de mediaplanning en inkoop. 

Tot slot zijn er nog de nodige maatschappelijke initiatieven die wij steunen d.m.v. sponsoring. Zoals de Samenloop voor Hoop in Zwolle (KWF), Fietsen voor een Huis (Woord en Daad), Duchenne Heroes en diverse lokale initiatieven.