Diensten


 

Mediaplan

Aan de hand van de mediastrategie ontwikkelen wij een mediaplan: traditionele media-inzet of een geïntegreerd cross mediaal advies? Met uw product in het vizier en uw doelgroep in beeld gaan wij aan de slag met uw mediaplan. Wij zorgen ervoor dat uw product of dienst gezien wordt. 

Mediaplanning

Wij plannen uw opdrachten in. Wij monitoren uw campagnes en zorgen ervoor dat materiaal en reserveringen tijdig in het bezit zijn van de media-exploitant. Maar dat niet alleen. Wij adviseren pro-actief en sturen waar nodig bij.

Media-inkoop

Omdat wij de markt als onze broekzak kennen en kennis hebben over de mediawaarde van een plaatsing, weten we precies wat een marktconforme prijs is voor uw campagne. Dankzij grote inkoopvolumes en een goede relatie met media-exploitanten bent u via ons vaak goedkoper uit. 

 
 

Reclameplan

De basis ligt wat ons betreft in een mediaplan. Maar wellicht wilt u ook de vormgeving en het concept van een campagne bij ons onderbrengen dan heeft u één contact voor uw campagne. Wij hebben vele contacten in de reclamewereld en weten precies welk reclamebureau bij u past en functioneren graag als schakel tussen u en het reclamebureau. 

Partners

Mediadvies werkt veel samen met partners op reclame en PR gebied. Zo kunnen we uw complete communicatie verzorgen en een schakel creëren van bedrijven die nauwkeurig samenwerken om een zo volledig mogelijk dienstenpakket aan te bieden. Graag informeren we u over de mogelijkheden. Wilt u zelf partner worden? Neem contact met ons op!

Ons verdienmodel:

Ons verdienmodel ligt in het plaatsen van media, wij ontvangen een bureauprovisie van uitgevers. Die is overal hetzelfde, daardoor kunnen wij onafhankelijk opereren. Vaak vloeit er nog een deel van die bureauprovisie terug naar onze klant. Wij zijn transparant over deze cijfers en over ons verdienmodel.

 
 

Omdat onze plannen vaak uitgevoerd worden is het voor ons mogelijk om onze plannen gratis te maken. Ook een gratis mediaplan en/of reclameplan voor uw organisatie? Benieuwd? We laten graag meer van ons zien. Bel met Harm Jan Polinder, eigenaar van Mediadvies via 0341-217137.